Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Flagga Danmark Flagga England Flagg Finland Flagga Frankrike Flagga Italien

Flagga Norge Flagga Holland Nederländerna Flagga Spanien Flagga Sverige Flagga tyskland 


Choose Language 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Fråga oss på Bloms!


Vi samarbetar med Wasa Kredit

Idésida för packbord & packstationer

Nedan kan ni se ett urval av idéer och packstationer som Bloms tillsammans med kunder arbetat fram enligt önskemål.

Kundanpassade pack- och returbord. Packbord med överhyllor försedda med småfack för påsar m.m. Datorskärm på justerbar svängarm samt höj o sänkbar tangentbordsskiva. Borden är steglöst justerbara i höjd. Bloms levererar hela anläggningar med rullbanor, kulbord, lyftvagnar, lyftgolv, vinkelstativ, pallyftare, saxbord, ergonomiska arbetsbord m.m. Vi försöker hela tiden att sätta människan som skall arbeta på arbetsplatsen i centrum. Säkerhet och ergonomi är våra två ledord när vi tar fram en ny arbetsplats. Alla anläggningar är CE-märkta eller levereras med erforderliga dokument om kunden själv bygger in en maskin i en anläggning.

Kartongvikningsfixtur 2107 med Bloms vinkelstativ.
Se pallvinkling samt höj- och sänkbara plattformar.

................Komplett arbetsplats med specialavsyningsbord utrustade med bl.a. joniseringsutrustning. ESD skiva, låglyftande saxbord, arbetsplatsmattor, sadelstolar samt ESD testutrustning.

Arbetsplats med Bloms pallvinklare samt lågbyggd höj- och sänkbar plattform................Specialmaskin för postorderföretag. Mäter och viker tyger som säljs på löpmeter.

Kundanpassad packstation med saxlyft, pallvinkling och bandning av europallar.
Kombinera ihop våra produkter och få en komplett packarbetsplats. Nedan visas exempel med lyftvagn och pallvinklare för rätt plockhöjd.
Bloms höj- och sänkbara packbord med oändliga påbyggnadsmöjligheter, vågenhet, tejpmaskin, allriktnings rullbord samt staplare för pallhantering. Vi har även många lösningar för kartongresning, både manuella och automatiska fixturer.

Packanläggning till livsmedelsindustrin med höj- och sänkbara plattformar, elektriska påslyftvagnar, arbetsplatsmattor m.m. Rostfritt.

Övriga Packbord
Bloms har fler bord och tillbehör än de som visas här. Vi kan också hjälpa dig att hitta rätt kartonger eller lådor för dina produkter. Kontakta oss för mer information.


Utrustning runt din packarbetsplats
När man utformar en packarbetsplats är det inte bara själva packstationen man bör tänka på, utan också flödet av produkterna till och från platsen. Matrialet skall inte bara komma på rätt sätt logistiskt. Det skall även vara ergonomiskt för den människan som hanterar varorna. Här kan rullbanor, höglyftare, saxbord, lyftgolv m.m. vara till stor hjälp för att det ska bli så effektivt som möjligt. När vi tar fram en arbetsplats ser vi alltid till helheten. Var inte rädd för att skicka ditt layoutförslag till oss, kanske vi förutsättningslöst kan vända och vrida lite på det hela.ovan t.v. Ostförpackningsmaskin 2102, här integrerad med en tejpmaskin (t.h.). Maskinen viker ihop lådorna, ostpaketen fylls i manuellt tills den integrerade vågen visar rätt vikt. Lådan förs därefter in i tejpmaskinen. Ostförpackningsmaskin 2102 är utrustad med styrplåtar och fotoceller vilket gör den till ett mobilt arkmagasin. Bloms arbetar för att utveckla så ergonomiska arbetsplatser som möjligt.
Alla våra maskiner är CE märkta.Här häftas två rondellark ihop och blir till slut en bobin för kablar, slangar etc. Häftmaskinen 2103 är utvecklad och framtagen av Bloms. Tillsammans med kunden har vi gått igenom alla förutsättningar och krav. Maskinen är helt luftstyrd. Som totalleverantör kan vi även leverera höglyftande gaffelvagnar, pallhanteringoch arbetsplatsmattor.

Packstation 7125 för ostar. Två personer packar ostar i kartonger som viks med hjälp av en halvautomatisk vikfixtur. Bloms har här levererat bandtransportör, vikfixtur, två stycken höj och sänkbara arbetsplattformar, arkmagasin, pusher samt två drivna rulltransportörer. Utrustningen är tillverkad i elpolerat rostfritt stål.


Allt utvecklings- och konstruktionsarbete sker med hjälp av moderna 3D-CAD program. Utvecklingen görs på Bloms.


Packstation för röjsågar. Arken ligger i ett 2 meters magasin. Arken lyfts upp allt eftersom hämtaren plockar ner dem till vikfixturen.
Lådan viks halvautomatiskt. Personalen lägger i de produkter som skall vara med och tejpar sedan igen lådan. Stationen är projekterad efter kundens förutsättningar och specialanpassad för uppgiften. Bloms står här för projektering, konstruktion, tillverkning samt installation.


Exempel på kundanpassade packstationer med kartongvikningsenhet i bord.

.... ...

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Varan har lagts i varukorgen