Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Flagga Danmark Flagga England Flagg Finland Flagga Frankrike Flagga Italien

Flagga Norge Flagga Holland Nederländerna Flagga Spanien Flagga Sverige Flagga tyskland 


Choose Language 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Fråga oss på Bloms!


Vi samarbetar med Wasa Kredit

Arbetsbord & Packbord

Bloms kan erbjuda ett stort sortiment av arbetsbord i många olika modeller och utföranden. Vi har allt ifrån manuellt höj- och sänkbara bord till motoriserade arbetsbord. Det finns ett stort tillbehörssortiment med krokar, hyllor, hurtsar m.m. De flesta borden går även att få i ESD-utförande.

Såväl EU som det svenska Arbetsmiljöverket ställer mycket höga krav på att du som arbetsgivare ser till att personalen har lämpliga arbetsställningar för att undvika belastningsskador. Alla branscher som innebär att personalen står upp mycket behöver packbord och arbetsbord som är justerbara för att slippa onödigt fysiskt slitage.

Låt oss hjälpa dig att skapa välmående medarbetare med hjälp av de arbetsbord och tillbehör som behövs för att få en ergonomisk arbetsplats. Dessutom tillverkar vi kundanpassade produkter där vi specialdesignar höj- och sänkbara arbetsbord efter din förfrågan.

 bildspel_arbetsbord_1.jpg
 bildspel_arbetsbord_2.jpg

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Varan har lagts i varukorgen