Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Flagga Danmark Flagga England Flagg Finland Flagga Frankrike Flagga Italien

Flagga Norge Flagga Holland Nederländerna Flagga Spanien Flagga Sverige Flagga tyskland 


Choose Language 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Fråga oss på Bloms!


Vi samarbetar med Wasa Kredit

Lyftgolv & plattformar

Bloms AB tillverkar ergonomiska plattformar efter era individuella förutsättningar

Bloms lokalt tillverkade lyftgolv och plattformar kan användas inom alla typer av industrier, och kan med fördel användas vid till exempel monteringslinor eller arbetsplatser med arbetsrotation. Med ett elektriskt höj- och sänkbart lyftgolv kan alla få rätt arbetsställning oavsett längd.

Bloms AB är ett innovativt företag som vill visa möjligheterna att ergonomiskt underlätta och anpassa arbetsplatser efter funktion och person. Vi använder oss av den senaste 3D-CAD tekniken så att ni som kund kan se specialprodukter även innan den finns i verkligheten. Vår monteringspersonal utför sedan montering av lyftgolv och plattformar samt installation på plats hos kunden då detta krävs. Vi har levererat allt från små enkla lyftgolv till mer avancerade rostfria ATEX-klassade plattformar med vattenhydraulik. Passa på att titta in på våra idésidor för att få Idéer på lösningarna för just er arbetsplats.

bildspel_plattformar_1.jpg
bildspel_plattformar_2.jpg

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Varan har lagts i varukorgen