Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Flagga Danmark Flagga England Flagg Finland Flagga Frankrike Flagga Italien

Flagga Norge Flagga Holland Nederländerna Flagga Spanien Flagga Sverige Flagga tyskland 


Choose Language 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Fråga oss på Bloms!


Vi samarbetar med Wasa Kredit

Om Bloms AB

Bloms – För ergonomiska arbetsplatser och god arbetsplatsmiljö

Bloms är ett innovativt företag som vill visa möjligheterna att ergonomiskt underlätta och anpassa arbetsplatser efter funktion och person. Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi anpassat arbetsplatser och maskiner för en bättre arbetsmiljö sedan 1947.

Vårt huvudsakliga fokus är arbetsmiljön där vi tillhandahåller allt från enkla arbetsbord och lyftvagnar till mer komplexa maskiner som PLC styrda monteringsfixturer med mera. Bloms erbjuder specialanpassade produktionshjälpmedel för Lean Production, men också standardlösningar i form av produkter så som ergonomiska arbetsplatsmattor, lyftvagnar och arbetsbord. Lean Production är ett viktigt instrument för att få kostnadseffektiva produktions-, packnings- och monteringslinjer. Det innebär att se helheten och att få ett system att fungera optimalt där det gäller att eliminera slöseri, skapa engagemang och lagarbete samt att standardisera arbetssätt. Detta för att producera kvalitet i varje led och utföra förbättringar löpande.


Bloms erbjuder här effektiva ergonomiska och billiga lösningar på olika lineutföranden. Till detta kompletteras liner med ett rikt utbud av standardutrustning för att få en och kostnadseffektiv produktionsutrustning som uppfyller alla krav på ergonomi och säkerhet. Bloms erbjuder ett brett sortiment av arbetsbord för att undvika onödigt fysiskt slitage till branscher som kräver att personalen står upp när de arbetar. Vi tillhandahåller allt från lätta manuellt höj- och sänkbara bord till motoriserade arbetsbord. Ett annat viktigt hjälpmedel är lyftvagnar vilka är ett smidigt redskap för att lyfta/flytta på exempelvis: plastlådor, mjölkförpackningar, tunnor etc. Bloms har allt från små smidiga lyftvagnar till kraftiga vagnar för industrin.

Bloms utvecklar produktions- och förpackningslinjer med integrerade kartongresare där arbetet sker i effektiva manuella och ergonomiska packlinjer, utrustade med ergonomiska höj- och sänkbara arbetsgolv med tillhörande ergonomiska arbetsplatsmattor. Bloms levererar också lyfthjälpmedel som bland annat lyftbord, saxbord och pallyftare för bästa ergonomi vid övrig hantering runt produktionslinjer. När inte det räcker till tar vi fram de produkter som ni behöver. Vi på Bloms har lång erfarenhet och den tekniska kompetens som krävs för att ta fram anpassade lösningar för kundens unika situation och behov.

.

.

.Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Varan har lagts i varukorgen